Dansk for begyndere

HOLMEDAL Dansk Sprogakademi tilbyder en lang række kurser, heriblandt dansk for begyndere (BegynderDansk). Er du udlænding og ønsker at blive mere komfortabel med det danske sprog, er vi helt sikkert løsningen du leder efter.

BegynderDansk fokuserer på de grundlæggende grammatiske regler indenfor dansk, såsom alfabetet, talord, spørgsmål og svar, udtale samt dialog i hverdagslivet. 

Vi tilbyder dansk for begyndere i Holstebro, og har samtidig også muligheden for at tilbyde online undervisning.

Detaljer

Undervisningen foregår 1 gang om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Fordele ved vores danske begynderkursus

Når man prøver at lære et nyt sprog, er det vigtigt at gøre det så nemt og tilgængeligt som muligt. Derfor har vi flere online kurser, heriblandt dansk for begyndere. Med et online kursus bestemmer du selv om du vil tage dine lektioner før eller efter arbejde, eller om du vil gøre det i weekenden. Her er en oversigt over nogle få årsager til at vore dansk kursus er succesfulde:

  • Dine undervisere er dygtige og effektive når det gælder indlæring af diverse regler i det danske sprog.
  • Vi sørger for at undervisningen er tilpasset dit niveau, så du bevæger dig fremad.
  • Vi giver dig et solidt fundament du kan bygge videre på.
  • Undervisning i dansk grammatik for begyndere.

Hvorfor vælge dansk for begyndere hos os?

Når det kommer til at vælge den rigtige undervisning i dansk for begyndere, er HOLMEDAL det ideelle valg. Vi har stor succes med at undervise udlændinge i dansk grammatik. 

Vores undervisning er gældende for alle udlændinge og har hjulpet mange med at udvikle deres danske udtale og deres skriftlige evner.

Langt de fleste af vores kursister ser betydelige forbedringer i deres danske sprogbrug og grammatik. Vores undervisere engagerer sig i kursistens udvikling og sørger altid for at de udvikler deres dansk.

Dansk for begyndere og udlændinge

Dansk for begyndere fokuserer på de basiske grammatiske regler indenfor dansk, såsom alfabetet, talord, ordinære spørgsmål og svar, samt dialog, stavning og meget mere. Pointen er at give udlændinge med et lavt dansk niveau en chance for at overleve i det danske erhvervsliv samt muligheden for at danne et netværk og bånd med andre danskere i fritiden.

Tilmeld dig BegynderDansk i dag

Er du ny til dansk og ønsker at lære mere, så tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus med dansk for begyndere (BegynderDansk). Det er et yderst behjælpeligt kursus. Ønsker du at høre mere, kan du også ringe på 26112838, for at høre mere om vores kurser.

Uanset om du er fuldstændig ny til det danske sprog eller har en smule erfaring, skal vi nok finde det rigtige niveau til dig og få forbedret dit dansk. Vi har haft utrolig meget succes med dansk for begyndere, og kan uden tvivl også hjælpe dig.

Tilmeld dig BegynderDansk