Dansk udtale

Det er én ting at læse dansk, men at udtale lydene er noget helt andet. Udtalen af de danske ord og sætninger kan være svært, at man kan føle sig usikker, når man prøver. Vores mål er at gøre vores studerende bekvemt med de svære udtalelser, så de føler sig mere sikre og trygge i brug af sproget i hverdagen.

HOLMEDAL tilbyder et effektivt kursus i at udtale det danske sprog. Vi vil bl.a. undervise i vokaler og konsonanter, samt kigge på rytme, dialoger og talemåder, så du kan få en ordentlig forståelse og træning i dansk udtale.

Undervisningen er en gang om ugen i halvanden time.

Dansk udtale for begyndere

Vi ved godt at når man som udlænding ønsker at lære dansk, er udfordringen anderledes fra person til person. Dette gælder især dansk udtale for begyndere. Afhængig af hvilket land man er fra, kan udtalen af det danske sprog være ekstra svær at mestre.

Derfor tager vi arbejdet helt ned til det basiske niveau og starter med udtalelse af de individuelle bogstaver og arbejder os langsomt hen imod fulde ord og rytmen i sproget, samt dialekt og de forskellige talemåder det danske sprog har at byde på.

Er dansk udtale online noget for dig?

Hvis du har viljen og lysten til at lære at udtale dansk bedre, så er dette kursus for dig. Målet er at gøre udlændinge mere tryg ved at benytte det danske sprog i dagligdagen. Om det er i privatlivet eller på arbejdspladsen gør ingen forskel for os, vi ønsker blot at give muligheden for at forbedre sit udtale af det danske sprog.

Tilmeld dig TalDansk i dag

Er du interesseret i et kursus med fokus på dansk udtale, så er du velkommen til at tilmelde dig. Vores undervisning har hjulpet mange udlændinge med at forbedre deres udtale. Vi kan garanteret også hjælpe dig.

Tilmeld dig i dag